NorpaNet
Application
 
CRM ERP CMS kaikki yhdessä.

NorpaNet projektin tavoitteena on pysyä ennen kaikkea eurooppalaisena hankkeena.
Käyttäen FirebirdSQL 3.0:aa ja RemObjects Oxygene:ä (tämä ei ole "papan Pascal") NorpaNet on sovellus joka on kirjoitettu Pascal Object:illa dot net:ille ja se silältää moduulit : CMS, ERP, CRM ja verkkokaupan.
Tämä on Tetrasys:n  perustama, kehittämä ja ylläpitämä projekti, mutta kaikki yhteistyöehdotukset tämän eurooppalaisen hankkeen kehittämiseksi ovat tervetulleita. Hyväksymme tietenkin englannin kielen mutta emme todellakaan halua rajoittaa projektia kielellisesti.
Tällä hetkellä versiossa 0.9.0.5 Beta, toiminnallinen analyysi perustuu kokemukseemme järjestelmistä MojoPortal, SplendidCRM, openERP & NopCommerce.

  • MojoPortal on loistava CMS jota ylläpitää ensisijaisesti Joe Audette, Software Solutions Architect, MojoPortal Projektin perustaja, Source Tree Solutions, LLC PO Box 1978 Concord, NC 28026 USA .
  • SplendidCRM on tehokas CRM jota ylläpitää ensisijaisesti Paul Rony, SplendidCRM Software, Inc., 705 Laurel Bay Lane, Holly Springs, NC 27540 USA .
  • NopCommerce on kattava verkkokauppa jota ylläpitää ensisijaisesti Andrei Mazoulnitsyn, Toimitusjohtaja Nop Solutions Ltd., Yaroslavl, Venäjä .
  • OpenERP on erittäin hyvä ERP, jonka on kehittänyt Fabien Pinckaers, OpenERP (TinyERP) yhtiön Toimitusjohtaja , Chaussée de Namur 40 1367 Rosière, Belgia

Tavoitteenamme on keskittää ja parantaa näitä työkaluja ja luoda uusi järjestelmä joka kattaa kaikki yrityksen toiminnot DOT NET:issä. Nykymaailman vaatimukset- jossa nopeus ja helppokäyttöisyys kiinteissä tai mobiililaitteissa (multiplatform) ovat ratkaisevan tärkeitä, ottaen huomioon toteuttamiseen tarvittavat resurssiton saanut meidät valitsemaan ohjelmointikieleksi Oxygene:n yhdistettynä tehokkaaseen relaatiotietokantaan ANSI FirebirdSQL .

Projektin etenemistä voi seurata näillä sivuilla, ja kehotamme ottamaan yhteyttä jos aihe kiinnostaa ja jos haluaisitte olla mukana kehittämässä NorpaNET projektia kanssamme.

NorpaNET Tiimi